CURSUSSEN EN WORKSHOPS

Paws4Fun biedt trainingen en workshops voor pups, jonge honden, volwassen honden en senioren. Deze splitsing naar ontwikkelingsfasen zorgt voor lessen die afgestemd worden op wat jouw hond nodig gaat hebben. 'Standaard' gehoorzaamheid maakt geen deel uit van mijn aanbod. Ik zorg ervoor dat je middels uitdagingen die je samen met je hond aangaat een sterke band ontwikkelt waardoor het 'luisteren' zich op een natuurlijke manier ontwikkelt vanuit ontspanning en plezier.

puppycursus puppygym spel

Puppycursus

puppygym puppycursus

Puppygym

puber balans sport

Super start Pup/puber

Sam Turner Balans en coordinatie

Balans&Coördinatie

Puppycursus

Pups hebben ontzettend veel te leren. Niet alleen over de regels in hun nieuwe huis maar ook over de wereld buiten de voordeur, andere mensen, kinderen, katten, verkeer en ga zo maar door. Het is een hele klus om op te groeien in onze maatschappij.

Maar zo heb jij als begeleider ook heel wat te leren over je nieuwe pup. Hoe ontwikkelt een pup zich eigenlijk? Wat kun je verwachten op het gebied van gedrag zindelijkheid, luisteren, spelen?
Lees meer...

puppycursus puppygym spel

Puppygym

Paws4Fun puppygym zijn lessen die erop gericht zijn jouw pup op de best mogelijke manier te laten opgroeien en groeien. Puppygym is erop gericht uitdagingen aan te bieden die gericht zijn op zowel fysieke als mentale groei. De uitdagingen richten zich op het ontwikkelen van een beter lichaamsbesef, balans, coördinatie en zelfbeheersing. Daarnaast is puppygym DE manier om te werken aan het zelfvertrouwen van je pup en ook het vertrouwen in jou als begeleider. Door samen met je pup de uitdagingen aan te gaan, bouwen jullie aan een intens sterke band. 
Lees meer...

puppygym puppycursus

Super Start Pup/Puber

Deze cursus is bedoeld voor pups van 5 tot 12 maanden en is de vervolgcursus van zowel de Puppygym als de Puppycursus. In de Super Start Puppy/Puber lessen werken jij en je pup/puber aan de basisvaardigheden die voor iedere jonge hond belangrijk zijn.

Ongeacht wat jij en je pup gaan doen ‘later als hij groot is’, in deze lessen leggen jullie een stevige basis voor alles wat je maar kunt verzinnen.
Lees meer...

puber balans sport

Balans en Coördinatie workshop

Altijd bepaalde dingen willen doen maar heb je de materialen niet in huis? Heeft je hond behoefte aan specifieke training maar weet je niet waar je moet beginnen? Zie je filmpjes van sexy balansoefeningen maar weet je niet zeker of het geschikt is voor jouw hond of hoe je moet beginnen? Dan is deze Freewheelen workshop iets voor jou!
Lees meer...

Balans workshop

Balans en Coördinatie training

Je lijf vanuit vertrouwen en lichaamsbewustzijn kunnen bewegen. Hiervoor zijn coördinatie, kracht, balans en flexibiliteit nodig.  Dit ligt aan de basis van Balans en Coördinatie training. Deze training is voor iedere hond van belang waarvan begeleiders actief zijn met hun hond en zijn/haar hond gezond en fit oud willen laten worden. Deze vaardigheden zijn niet alleen lichamelijke vaardigheden maar zeker ook mentale vaardigheden. De oefeningen, of uitdagingen, hebben een grote impact op het mentale vlak bij honden.
Lees meer...

Sam Turner Balans en coordinatie

Individuele begeleiding

Om begeleiding te krijgen bij uiteenlopende zaken kun je een afspraak met mij maken voor een individuele les. Je kunt kiezen voor een enkele les of een traject van 4 lessen.

De inhoud van de les wordt volledig afgestemd op jouw wensen en wat jouw hond nodig heeft. 

Lees meer...

Balans van een hond
foto recensie Claudia Klinkers

Claudia Klinkers


"Toen ik 10 jaar geleden mijn eerste hond kreeg had ik al wel snel in de gaten dat alles draait om samenwerken. Graag wilde ik dit op een motiverende en positieve manier. En zo kwam ik 9 jaar geleden bij Sam. Eerst in privé lessen en daarna in groepslessen. 


Vele lessen hebben we gevolgd en of het nu gaat om fun lessen, sport & spel, balans & coördinatie of puppy/puber gym: De lessen worden altijd gegeven vol persoonlijke aandacht. Sam is een enthousiaste maar vooral een deskundige hondentrainster.

foto recensie Claudia Klinkers

Voor mij is een oprechte mooie samenwerking tussen mijn hond en mijzelf het mooiste wat er is. Als je op deze basis wilt werken dan ga je dat zeker vinden in de lessen van Sam Turner van Paws4Fun."

puppycursus puppygym spel

Puppycursus

puppygym puppycursus

Puppygym

puber balans sport

Super start Pup/puber

Sam Turner Balans en coordinatie

Balans&Coördinatie

>