Paws4Fun

Bij Paws4Fun staan het ontdekken van het potentieel van je hond, het oplossen van trainingsproblemen en het beter begrijpen van je hond en zijn behoeften centraal. In de lessen bied ik jou en je hond uitdagingen aan die jullie samen gaan beleven en oplossen.

Onze groepen zijn klein en persoonlijk. De sfeer is ontspannen, geen stress, geen straf, maar wel kwispelende staarten en veel spel. Er is veel ruimte voor vragen en wanneer het passend is krijg je huiswerk mee dat gespitst is op jou en je hond.

Het leren is op positieve, motivatie gerichte methoden gebaseerd (clickertraining) om ervoor te zorgen dat jij en je hond het beste uit jullie tijd bij Paws4Fun kunnen halen. Dit geeft de basis voor levenslang plezierig samenleven en trainen. Honden zijn ware meesters wanneer het op leren aankomt en genieten er zichtbaar van.

Mijn doel is de relatie met je hond te versterken. Dit doe ik door je inzicht te geven in honden, hun taal, hoe ze leren en hoe je eigen hond met jou communiceert. Door samen te ontdekken en beleven bouwen jullie in de lessen en daarbuiten aan een nog betere relatie. De lessen die ik bied zijn net iets anders. Jullie gaan werken aan vaardigheden die alles te maken hebben met lichaamsbesef, zelfvertrouwen, samenwerking, vertrouwen en ontspanning. Voor jonge honden precies dat wat nodig is om met jou de wereld te gaan verkennen.

Wat je gaat bereiken?

Dat is simpel: een prettige en gehoorzame hond. De hond die je wilt!
Verkrijg nieuwe kennis over en begrip voor je hond om je vertrouwen en controle te geven.
Leer wat je hond motiveert en hoe je dit in je voordeel kunt gebruiken.
Ontdek hoe je samen plezier kunt hebben en hoe je onderwijl een vrolijke, attente hond krijgt.

>