Puppycursus

Pups hebben ontzettend veel te leren. Niet alleen over de regels in hun nieuwe huis maar ook over de wereld buiten de voordeur, andere mensen, kinderen, katten, verkeer en ga zo maar door. Het is een hele klus om op te groeien in onze maatschappij.

Maar zo heb jij als begeleider ook heel wat te leren over je nieuwe pup. Hoe ontwikkelt een pup zich eigenlijk? Wat kun je verwachten op het gebied van gedrag zindelijkheid, luisteren, spelen? Gaat je pup je wereld veroveren zodra je hem de kans geeft?

Wanneer we kijken naar wat pups nodig hebben in deze eerste fase bij jullie als nieuwe begeleiders dan is het belangrijk dat jullie leren elkaar te begrijpen. Dat jij als begeleider leert wat de normale ontwikkeling van een pup is, hoe een pup eigenlijk leert en hoe je hem gaat leren wat voor jou belangrijk is. Je pup leert dat jij een geweldig mens bent, zijn mens. Dat jij als begeleider veiligheid en stabiliteit biedt en dat je ook nog eens allemaal leuke dingen geeft in ruil voor bepaalde gedragingen.

Waar werk je aan in de puppycursus?  ‘Hier’ komen, samen wandelen, verzorging, samen spelen en zelfbeheersing zijn de rode draad in de cursus. Je leert welke beloningen echte beloningen zijn voor je pup en welke spelletjes en speeltjes het meest geweldig zijn. Ook leer je hoe je het beste je pup kunt uitlaten en wat de beste vorm van beweging is. Daarnaast krijg je tips en trucs voor de puppyperikelen als bijten, zindelijkheid, stelen van mobiele telefoons en schoenen en opspringen naar bezoek.

Kort gezegd: het samen leven in onze maatschappij. We willen allemaal onze hond lekker los kunnen laten rennen en spelen zonder de angst dat hij of zij niet meer terugkomt. Belangrijk hiervoor is dat de band tussen baas en hond goed is en die ontwikkelen jullie in deze cursus.

Bezoekers zijn altijd welkom om te komen kijken naar een puppyles ter oriëntatie!

Maximaal 5 combinaties per groep
Locatie: Drempt
Bekijk de webshop voor startdata en beschikbare plaatsen.
Meer informatie over startdata kun je ook opvragen via e-mail paws4fun1@gmail.com

puppycursus puppy training
puppycursus puppygym spel
puppycursus puppy training clickertraining
>