Puppygym

Paws4Fun puppygym zijn lessen die erop gericht zijn jouw pup op de best mogelijke manier te laten opgroeien en groeien. Puppygym is erop gericht uitdagingen aan te bieden die gericht zijn op zowel fysieke als mentale groei. De uitdagingen richten zich op het ontwikkelen van een beter lichaamsbesef, balans, coördinatie en zelfbeheersing. Daarnaast is puppygym DE manier om te werken aan het zelfvertrouwen van je pup en ook het vertrouwen in jou als begeleider. Door samen met je pup de uitdagingen aan te gaan, bouwen jullie aan een intens sterke band.

Tijdens de lessen leer je als begeleider de lichaamstaal van je pup goed lezen. Dit geeft je de mogelijkheid om je pup goed te begeleiden in situaties die wellicht spannend zouden kunnen zijn in het dagelijks leven. Door in te kunnen spelen op wat je pup nodig heeft maak je onze maatschappij een stuk makkelijker te begrijpen voor je pup.

Puppygym uitdagingen worden op het niveau van de individuele pup aangeboden. Door middel van spel en beloningen leert je pup met jou hoe leuk het is om samen te werken en uitdagingen aan te gaan. De ‘gewone’ gehoorzaamheid komt niet als zodanig aan bod maar door samen te werken in deze lessen wordt je pup buitengewoon gehoorzaam en wil hij maar al te graag samen met jou iets ondernemen.

Puppygym is geschikt voor pups in de leeftijd van 8 weken tot 6 maanden. De lessen kunnen in blokken van 4 lessen afgenomen worden of als individuele lessen.

Er doen maximaal 4 combinaties mee in een les.
Locatie: Drempt
Kosten: 25 euro per les

Inschrijven gaat per mail om zo de data af te kunnen spreken: paws4fun1@gmail.com.

>