Super Start Pup/Puber

Deze cursus is bedoeld voor pups van 5 tot 12 maanden en is de vervolgcursus van zowel de Puppygym als de Puppycursus. In de Super Start Puppy/Puber lessen werken jij en je pup/puber aan de basisvaardigheden die voor iedere jonge hond belangrijk zijn. Ongeacht wat jij en je pup gaan doen ‘later als hij groot is’, in deze lessen leggen jullie een stevige basis voor alles wat je maar kunt verzinnen.

puber balans sport

 

In de lessen werken jullie aan uitdagingen die vaardigheden op verschillende vlakken ontwikkelen. Op het gebied van lichaamsbewustzijn en lichamelijke ontwikkeling maken jullie kennis met balans en coördinatie oefeningen en gaan jullie ook spel inzetten. Voor de mentale ontwikkeling, die minstens zo belangrijk is, krijgen jullie uitdagingen op het gebied van zelfbeheersing, shape opdrachten om initiatief te stimuleren en ook hier speelt spel een rol. Alle uitdagingen worden in kleine stappen aangeleerd om zo je jonge hond op te zetten voor succes.

puber balans coordinatie

 

De lessen duren maximaal 50 minuten waarbij we individueel aan het werk gaan. Er worden voldoende pauzes ingelast omdat de pups niet de hele les geconcentreerd kunnen werken. Maar ook jullie als begeleiders hebben veel te leren over de verschillende opdrachten en onderwerpen dus daar wordt ook ruimte voor ingelast.

Maximaal 5 combinaties in de groep
Locatie Drempt
Eerstvolgende blokken starten woensdag en donderdag 24 en 25 april zie de webwinkel voor de nog beschikbare plekken

 

>